RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1526

23 червня 2017 року

Науково-технічна конференція «ФІЗИКО-ТЕХНІЧНІ ПРОБЛЕМИ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ 2017»

Науково-технічна конференція «ФІЗИКО-ТЕХНІЧНІ ПРОБЛЕМИ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ 2017»

20-21 червня 2017 року в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбулася Всеукраїнська науково-технічна конференція «ФІЗИКО-ТЕХНІЧНІ ПРОБЛЕМИ ЕНЕРГЕТИКИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ 2017». Організаторами заходу були фізико-енергетичний факультет Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Інститут проблем машинобудування імені А.М. Підгорного та громадська організація "НОВА Енергія".

На урочистому відкритті конференції з вітальним словом до всіх присутніх звернувся почесний директор Інституту проблем машинобудування імені А.М. Підгорного, завідувач кафедри теплофізики та молекулярної фізики фізико-енергетичного факультету академік НАН України Юрій Михайлович Мацевитий.

Юрій Михайлович відзначив ключову роль молоді у майбутньому енергетичної галузі в Україні в цілому та побажав успіхів юним науковцям у їх творчих та наукових досягненнях.

Після промови Юрій Михайлович нагородив подяками від Харківського національного університету за вагомі особисті внески у розвиток науки університету студентів фізико-енергетичного факультету, а саме Сергія Круглова, студента четвертого курсу, Дениса Протектора та Артема Караєва, студентів п'ятого курсу.

Далі усіх присутніх привітали Камаса Маргарита Валеріївна, начальник відділу міжнародних та міжрегіональних зв’язків, моніторингу проектів і програм виконавчого апарату Харківської обласної ради, Чубик Андрій Олександрович, координатор проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження» у частині надання допомоги в реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні», старший економіст Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД) та Мізіна Світлана Володимирівна, представник Німецького товариства міжнародної співпраці (GIZ), менеджер з комунікаційної стратегії Ініціативи прозорості видобувних галузей в Україні та декан фізико-енергетичного факультету Гарячевська Ірина Василівна.

Усі присутні слухали роботи конкурсу студентських матеріалів «Результати впровадження ІПВГ (ініціативи прозорості видобувних галузей) в Україні та раціональне управління природними ресурсами».

Після короткої наради члени журі оголосили переможців конкурсу, а саме:

Під час перерви учасники обмінювалися своїми поглядами щодо майбутнього держави, знайомилися та жартували.

О 14 годині розпочалася основна сессія конференції. Головуючим на засіданні був доцент кафедри нетрадиційних енерготехнологій та екології Ігор Миколайович Кудрявцев.

Захід завершився урочистою церомонією закриття, на якій усі учасники отримали сертифікати.

Бажаємо творчої наснаги організаторам та учасникам, щоб зуструтися у наступному році з новими цікавими науковими ідеями.