RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 260

21 січня 2022 року

Науковий семінар «Використання штучного інтелекту в задачах розпізнавання» для учнів загальноосвітніх навчальних закладів

Науковий семінар «Використання штучного інтелекту в задачах розпізнавання» для учнів загальноосвітніх навчальних закладів

21 січня 2022 року відбувся науковий семінар для учнів загальноосвітніх навчальних закладів, організатором якого є навчально-науковий інститут комп'ютерної фізики та енергетики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

21 січня 2022 року відбувся семінар під назвою «Використання штучного інтелекту в задачах розпізнавання» із циклу наукових семінарів. Доповідачем виступив аспірант кафедри інформаційних технологій в фізико-енергетичних системах Протектор Денис Олегович.

Протягом семінару учні ознайомилися з моделлю штучного нейрона, а також отримали загальне уявлення про структуру штучних нейронних мереж та їх процес навчання. Усі охочі мали змогу побачити результати використання штучних нейронних мереж для задач розпізнавання рукописних цифр, розпізнавання обличь та оптичного розпізнавання символів.

Дякуємо всім присутнім за виявлений інтерес та з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!