RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1257

18 грудня 2015 року

Новорічний турнір фізико-енергетичного факультету: "Що? Де? Коли?"

Новорічний турнір фізико-енергетичного факультету: "Що? Де? Коли?"

17 грудня 2015 року, на фізико-енергетичному факультеті ХНУ імені В.Н. Каразіна було проведено перший «Новорічний турнір фізико-енергетичного факультету Що? Де? Коли?».

П’ять збірних команд, що були представлені 30 студентами з I по V курси, а також команда із 6 викладачів, на чолі з деканом фізико-енергетичного факультету зійшлися між собою в інтелектуальному поєдинку за першість факультету. Така цікава подія не могла минути повз увагу глядачів, тому, загалом, на грі були присутні близько 100 студентів та викладачів.

Неймовірна атмосфера свята панувала на цьому маленькому дійстві у рідному крузі друзів. Турнір був насичений приємними несподіванками. Команди мусили відповісти на 16 цікавих питань, що були поставлені знаними на нашому факультеті людьми, серед яких були: Роман Пашков (соліст гурту «Градусы»), Наталія Сміріна (солістка гурту Pur:Pur), Анатолій Тимощук (капітан футбольної збірної України), Біллі Новік (соліст джаз-бенду Billy’s Band), Наталія Жижченко (солістка гурту ONUKA), Сергій Махновський, Олександра Ніколашина, Ігор Кудрявцев, Анатолій Лутицький, Клєв Нітумбі, Дід Мороз, Снігуронька та інші. Велика подяка цим людям за їх святкові вітання та цікаві питання.

У напруженій боротьбі, команди посіли відповідні місця:
IV місце – команда викладачів фізико-енергетичного факультету.
III місце – команда I курсу.
III місце – команда III курсу.
III місце – команда V курсу.
II місце – команда II курсу.
А перемогу здобула команда IV курсу в такому складі:

• Вракіна Віра,
• Сергійчук Олексій,
• Протектор Денис,
• Корчак Андрій,
• Караєв Артем,
• Капуза Станіслав.
Усі учасники та глядачі турніру були заохочені приємними та дуже смачними подарунками від Первинної профспілкової організації студентів, докторантів та аспірантів Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та профбюро фізико-енергетичного факультету та місячними абонементами на відвідування будь-якого з харківських фітнес-центрів Малібу.
Велика віра в те, що подібні турніри стануть доброю традицією серед студентів нашого факультету.
Хочеться подякувати та перелічити тих, хто допомагав в організації та проведенні такої цікавої події: Нємченка Костянтина Едуардовича, Ніколашину Олександру Ігорівну, Віхтинську Тетяну Генадіївну, Кретову Тетяну, Бабенко Ганну, Бєлавіна Валентина, Рудневу Ольгу, Журавльова Олександра, Картавцева Андрія, Поліщука Дмитра. Автор ідеї, сценарію та ведучий – Чмихалов Андрій.
Проте найголовніша нагорода для всіх, хто був свідком Новорічного турніру – це гарний настрій та заряд позитивної енергії, що допоможе студентам нашого факультету вкотре зрозуміти, що фізико-енергетичний – це найліпший факультет і не лише для навчання.