RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 819

10 липня 2017 року

Навчально-ознайомча практика триває

Навчально-ознайомча практика триває

Студенти фізико-енергетичного факультету, в рамках проходження навчально-ознайомчої практики, відвідали провідні установи міста.

5 липня 2017 року студенти фізико-енергетичного факультету кафедри інформаційних технологій в фізико-енергетичних системах відвідали Інститут проблем машинобудування ім. А.М. Підгорного Національної академії наук України (ІПМаш НАН України). ІПМаш - визнаний центр наукових досліджень в галузі енергетики та машинобудування. Студенти дізналися про основні наукові дослідження Інституту проблем машинобудування, а саме: оптимізація процесів в енергетичних машинах та вдосконалення їх конструкцій, енергозберігаючі технології та об’єкти нетрадиційної енергетики, програмування надійності, динамічної міцності ресурсу енергетичного обладнання, а також моделювання та комп’ютерні технології в енергетичному машинобудуванні.

6 липня 2017 року наші студенти відвідали GlobalLogic. Це компанія повного циклу розробки програмних продуктів, яка об'єднала в собі технічну експертизу та досвід різних галузей, щоб стати сполучною ланкою між компаніями та їх споживачами по всьому світу. Компанія спеціалізується на створенні програмних продуктів в таких областях, як автомобільна промисловість, медичні пристрої, мультимедіа та робототехніка. GlobalLogic співпрацює як зі стартапами, так і з лідерами галузі, відомими на ринку апаратного та програмного забезпечення.

7 липня 2017 року ознайомча практика пройшла в Науково-технологічному комплексі “Інститут монокристалів” Національної академії наук України. Науково-технологічний комплекс «Інститут монокристалів» НАН України — провідний науковий центр, у якому проводяться міждисциплінарні дослідження у багатьох пріоритетних напрямках сучасного матеріалознавства, фізики, хімії, біології та медицини. В комплексі виконується повний цикл наукових розробок — починаючи з ідеї та фундаментальних досліджень до практичного створення матеріалів та готового обладнання на їх основі та організації виробництва. За роки існування установи її науковцями розроблено низку унікальних інтелектуальних матеріалів та технології, у тому числі таких, що не мають аналогів у світі.