RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 740

7 грудня 2017 року

Викладачі кафедри ОПБЖД взяли участь у конференції в Національній академії національної гвардії України

Викладачі кафедри ОПБЖД взяли участь у конференції в Національній академії національної гвардії України

29 листопада 2017 року в Національній академії Національної Гвардії України відбулася чергова міжвузівська науково-практична конференція «Актуальні питання організації та управління діяльністю підприємств у сучасних умовах господарювання», в рамках якої розглядалася ціла низка питань, пов’язаних із методичними аспектами управління конкурентоспроможністю продукції підприємств, діяльністю силових структур та сил охорони правопорядку по забезпеченню економічної безпеки держави та суб’єктів підприємницької діяльності, проблемами інвестиційної діяльності підприємств в сучасних умовах, антикризовим управління підприємством та іншими питаннями, стосовними соціально-трудових відносин на підприємствах та матеріально-технічним забезпеченням повсякденної і бойової діяльності силових структур та сил охорони правопорядку.

Наш Університет був представлений на цій конференції викладачами кафедри охорони праці та безпеки життєдіяльності, а саме доцентом Альбощім О.В. та старшим викладачем Квітковським Ю.В.

Робота секції, на якій виступали доц. Альбощій О.В. та ст. викладач Квітковський Ю.В., передбачала обговорення саме тих питань, що пов’язані із забезпеченням заходів безпеки повсякденної діяльності підприємств, напрямками підвищення рівня безпеки праці в Україні, прийняттю управлінських рішень (в тому числі і в галузі безпеки) логістичною інфраструктурою, а також спеціальним питанням забезпечення діяльності силових структур.

По закінченні роботи конференції її учасники отримали сертифікати участі.