RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 739

1 вересня 2018 року

Урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти

Урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти

1 вересня 2018 року в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбулася церемонія посвяти першокурсників у студенти.

Захід пройшов за участю ректора, академіка Віля Бакірова, проректорів, деканів факультетів, викладачів та студентів, а також почесних гостей, які є випускниками Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна — заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолія Бабічева, директора департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Лариси Карпової, голови правління Харківської обласної організації Національної спілки художників України, народного художника України Віктора Ковтуна.

Із вітальною промовою до першокурсників звернувся ректор Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Віль Бакіров.

Також до уваги учасників свята була представлена історична реконструкція: присутні змогли дізнатися, що міг би сказати засновник університету Василь Каразін, звернувшись до сьогоднішніх першокурсників та викладачів.

Традиційно у цей день відбулося запалення вогню знань, що символізує прагнення та жагу до глибинної скарбниці надбань світової науки.

Наприкінці церемонії пролунав студентський гімн «Гаудеамус» у виконанні університетського хору.

Після урочистої церемонії посвяти в студенти відбулися традиційні лекції для першокурсників Каразінського університету.