RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 678

8 листопада 2018 року

Екскурсія в компанію «Золотое сечение»

Екскурсія в компанію «Золотое сечение»

8 листопада 2018 року під керівництвом доцента І.М. Кудрявцева була організована екскурсія магістрів 5 курсу кафедри фізики нетрадиційних енерготехнологій та екології фізико-енергетичного факультету в інжинірингову компанію «Золотое сечение», яка розташована в м. Харків.

Мета екскурсії - ознайомлення з новітніми промисловими розробками в галузі енергоефективних технологій з вироблення і утилізації теплової та електричної енергії, в тому числі з використанням відновлюваних джерел енергії.

У процесі відвідування компанії відбулася зустріч з директором, І.М. Єфановим, в якій керівник компанії розповів про можливості працевлаштування випускників факультету на підприємстві, умови та перспективи роботи.

Студентам факультету був прочитаний цикл лекцій з сучасного опалювального обладнання та застосування теплових насосів, а також сонячних електростанцій в Харкові, які були встановлені співробітниками компанії.

Відбулася зустріч з офіційним представником компанії Vailant, Germany Андрієм Ревою, який прийняв запрошення прочитати оглядову лекцію по сучасним енергогенеруючим установкам в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна.

За підсумками лекцій відбулося зацікавлене обговорення нових екологічних технологічних рішень в галузі енергетики та автомобілебудування, включаючи водневі силові установки, які можуть з'явитися в найближчі роки в промисловому і споживчому секторі і сприяти сталому розвитку нашого регіону.

За підсумками зустрічі прийнято рішення про спільну участь у науково-дослідницькому проекті по розробці в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна сонячного електромобіля з активним залученням студентів і співробітників компанії.