RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1005

4 грудня 2019 року

Перемога у Кубку студентського профкому з боулінгу

Перемога у Кубку студентського профкому з боулінгу

4 грудня 2019 року у КРЦ "Місто" відбувся Кубок студентського профкому з боулінгу. Команда "LOVA LOVA", що представляла навчально-науковий інститут комп'ютерної фізики та енергетики, здобула чергову перемогу.

Сьогоднішній день був особливим для боулінг-команди LOVA LOVA, оскільки постійні її учасники, студенти 6 курсу Вікторія Іванющенко та Ярослав Козир зараз активно готуються до захисту магістерських дипломних робіт. Цей турнір міг стати їх останньою спробою в черговий раз вибити "страйк" в першості студентського профкому та підняти над головою кубок.

Нагадаю, що в минулих розіграшах ця легендарна команда вже два рази приміряла на себе золоті медалі та три рази бронзові. Сьогоднішній вечір мав остаточно продемонструвати, хто в Каразінському університеті є найкращим.

Підсилені студентом першого курсу Владиславом Горбою та аспірантом другого року навчання Артемом Караєвим наші чемпіони впевнено перемогли у відборі, залишивши позаду себе відрив аж близько трьохсот балів!

У фінальній частині наша команда в черговий раз стала сильнішою, отримала золоті медалі, кубок та інші нагороди від студентського профкому!

Бажаємо нашим випускникам успішно захистити дипломні роботи, а команді і в подальшому перемагати, оскільки ФЕФ - найкращий!