RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 13960

30 грудня 2019 року

Привітання з наступаючим Новим 2020 роком!

Привітання з наступаючим Новим 2020 роком!

Дорогі студенти, аспіранти та співробітники навчально-наукового інституту комп’ютерної фізики та енергетики!

Адміністрація навчально-наукового інституту комп’ютерної фізики та енергетики від щирого серця вітає Вас з наступаючим Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, нових творчих ідей та цікавих проектів, професійних досягнень, оптимізму, родинного тепла та затишку, любові, щастя, віри в краще, гарного настрою, позитивних емоцій та невичерпної енергії для втілення в життя всіх Ваших планів!

Шановні співробітники! У новому році дозвольте побажати Вам нових наукових звершень, творчих перемог, успіхів у навчально-методичній та виховній роботах, уважних і старанних студентів, здоров’я, благополуччя та щастя!

Дорогі студенти! Докладіть всі зусилля для успішного опанування знаннями, набуття навичок і компетенцій високого рівня. Вчіться та прагніть до досягнення найблагородніших цілей!

Нехай 2020 рік стане вдалим і плідним, роком нових можливостей і досягнень, наповнений яскравими подіями та добрими справами. Нехай все що радувало Вас на протязі цього року, неодмінно знайде своє продовження в Новому 2020 році.

Відмінного всім здоров’я, нових творчих успіхів і великого щастя!

Щасливого Нового року!