RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 552

14 вересня 2020 року

Перемога в конкурсі статей молодих вчених

Перемога в конкурсі статей молодих вчених

Співробітник навчально-наукового інституту комп’ютерної фізики та енергетики Єрмаков Олег виборов перше місце у конкурсі статей молодих вчених міста Харкова, що проводився Радою молодих вчених Інституту радіофізики та електроніки ім. О. Я. Усикова НАН України.

Співробітник навчально-наукового інституту комп’ютерної фізики та енергетики Єрмаков Олег виборов перше місце у конкурсі статей молодих вчених міста Харкова, що проводився Радою молодих вчених Інституту радіофізики та електроніки ім. О. Я. Усикова НАН України завдяки спонсорській підтримці наукового співтовариства EPS Young Minds.

У конкурсі приймали участь молоді науковці/аспіранти/магістри, що маливизначну статтю, опубліковану не пізніше 5 років тому, та яким на момент проведення конкурсу не виповнилось 35 років. Спочатку усі роботи пройшли double-blind рецензування та були оцінені за наступними критеріями: особистий внесок, іmpact-factor журналу, новизна, ясність результатів, загальне враження. Конкурсанти з найкращими результатами були запрошені на другий очний етап, де вони представили свої результати у формі презентації на 10 хвилин і дали відповіді на питання рецензентів та аудиторії. Переможці і призери конкурсу отримали грошові винагороди та цікаві подарунки!

«Подібні конкурси регулярно проводяться за кордоном багатьма університетами й науковими центрами. Але в Україні змагання провідних молодих науковців, що мають публікації міжнародного рівня, – на жаль, виняткова подія. Саме тому я вважаю проведення цього конкурсу дуже важливим, а отриману нагороду – надзвичайно престижною. Хочу відмітити високий рівень організації цього івенту та подякувати Раді молодих вчених Інституту радіофізики та електроніки та їх партнерам. Крім того, необхідно зазначити високий рівень наукових робіт і публікацій. Кожна з робіт, представлених у фінальному (другому) етапі, заслуговує нагороду, а доля призових місць взагалі вирішилася усього 3-4 балами (зі 100). Завдяки спонсорській підтримці наукового співтовариства EPS Young Minds учасники і переможці отримали численні призи й чималі грошові винагороди.» - зазначив Олег Єрмаков.

Вітаємо Олега Єрмакова та бажаємо подальших перемог!