RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 578

16 квітня 2021 року

Відкрито студентську ячейку міжнародного товариства SPIE

Відкрито студентську ячейку міжнародного товариства SPIE

24 березня 2021 року міжнародне товариство SPIE затвердило створення двох нових студентських структур на базі Міланської політехніки та Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

24 березня 2021 року міжнародне товариство SPIE затвердило створення двох нових студентських структур на базі Міланської політехніки та Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (https://spie.org/membership/student-services/student-chapters/student-chapter?chapter_id=1028832). На сьогодні, це шоста діюча студентська ячейка SPIE в Україні та друга у Харкові (поряд з Інститутом радіофізики та електроніки імені О. Я. Усикова). Започаткована, у тому числі силами студентів та викладачів кафедри комп’ютерної фізики, ячейка відкриває нові можливості для студентів та молодих вчених у сфері розвитку, освіти та наукової діяльності, зокрема доступ до наукових журналів, освітніх курсів, індивідуальні та тревел гранти, фінансування освітніх, наукових та просвітницьких заходів, тощо.

Студентська ячейка ХНУ об'єднала студентів з 4 факультетів (ННІ КФЕ, фізичний, математики і інформатики та РБЕКС) та чекає нових кандидатів серед студентської молоді. За більш детальною інформацією звертайтесь до Президента ячейки Лілії Манченко (lil.dmitrievna@gmail.com) або Радника ячейки Олега Єрмакова (oe.yermakov@gmail.com).

Довідка. Міжнародне товариство SPIE (Society of Photo-Optical Instrumentation Engineers), засноване у 1955 році, об'єднує студентів, вчених, інженерів та промисловців у галузі оптики і фотоніки. Сьогодні товариство налічує більше 30 000 членів у всьому світі.