RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 854

30 липня 2021 року

Каразінський привітав абітурієнтів 200-бальників

Каразінський привітав абітурієнтів 200-бальників

Щороку спільнота університету радіє досягненням абітурієнтів, адже їхня успішність та вибір Каразінського як найбажанішого місця навчання свідчить про бездоганну репутацію університету, беззаперечну довіру та впевненість у тому, що саме Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна якнайкраще впорається з відповідальною місією — підготувати студентів до майбутньої професійної діяльності.

Цьогоріч 58 осіб, які набрали максимально можливий конкурсний бал (200), обрали Каразінський першим пріоритетом. Одним з них став абітурієнт навчально-наукового інституту комп’ютерної фізики та енергетики кафедри комп’ютерної фізики Мусієнко Арсеній Максимович.

Сьогодні ректор, професор Тетяна Кагановська разом з деканами та директорами структурних підрозділів зустрілися з абітурієнтами 200-бальниками та їхніми батьками. «Для нас велика честь, що саме ви обрали наш університет. Розумію, що 200 балів — це перемога, відчуття радості та задоволення від того, що у вас це вийшло. Проте це не лише ваша перемога, але й ваших батьків, які підтримували вас та вірили у ваші сили. Це перемога ваших вчителів, тому що саме вони продемонстрували ваші можливості та допомогли вам досягнути цього результату», — привітала абітурієнтів та їхніх батьків Тетяна Євгеніївна, подякувавши за зроблений вибір та запросивши до каразінської родини.

Усі абітурієнти отримали подарунки від університету та зробили спільне пам’ятне фото.

Вітаємо абітурієнтів з важливим кроком у їхньому житті та пишаємося кожним!