RSS FeedНовини

  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 148

30 липня 2023 року

Участь в літній школі «Physics Magnetism, Interactions and Complexity»

Участь в літній школі «Physics Magnetism, Interactions and Complexity»

З 23 по 29 липня 2023 року студентка 5 курсу навчально-наукового інституту комп’ютерної фізики та енергетики Марія Руднєва взяла участь в літній школі «Physics Magnetism, Interactions and Complexity» в Університеті імені Адама Міцкевича у Познані (Польща).

Наукова тематика літньої школи була зосереджена на інноваційних ідеях у галузі спінтроніки, магноніки та матеріалознавства, з особливим акцентом на 2D-матеріалах, текстурах нанорозмірної намагніченості, топологічних фазах тощо. В рамках літньої школи молоді науковці мали змогу поспілкуватися з досвідченими вченими, які працюють у сфері магноніки та спінтроніки та матеріалознавства. Літня школа подарувала чудову можливість поділитися останніми результатами, обмінятися думками та обговорити нові та майбутні напрямки, пов’язані зі спіновими хвилями, магнітними солітонами та спін-залежним транспортом.

Також учасники літньої школи мали можливість відвідали факультет фізики Університету Адама Міцкевича, Інститут молекулярної фізики Польської академії наук у Познані.